Raiders Klubi

Raiders Klubi on keskiuusimaalaisen korisväen oma yhteisö, joka kokoontuu aina perjantai-iltaisin pelattavien kotiotteluiden yhteydessä. Klubilaiset pääsevät osaksi Keski-Uudenmaan kovimpia afterworkkejä ja saavat ainutlaatuisen kurkistuksen joukkueen toimintaan mm. otteluanalyysien ja pelaajahaastatteluiden kautta.

Yrittäjyydestä ja liike-elämästä kiinnostuneille luvassa on lämminhenkisen verkostoitumisen lisäksi mielenkiintoisia puheenvuoroja yritysmaailman eri vaikuttajilta.

Tätä saat kuulumalla Klubiin!

All inclusive
pregame party

Korishuuman perjantaisten kotiotteluiden yhteydessä starttaa täyden ylläpidon otteluetkot. Sisältää ruoka- ja juomatarjoilun sekä tottakai parasta seuraa. Etkoilla viiltävää analyysiä illan ottelusta, mukana Raiders-edustajisto.

Afterpartyt & Eikan Pub

Vauhdikkaan kotimatsin jälkeen on aika käydä kovaa jälkipeliä - Eikan Pub tarjoaa viralliset jatkopuitteet. Klubitapahtumissa Klubikortilla pääsy Eikan Pubiin jonotuksetta ja veloituksetta. Korisjatkoilla on hyvät mahdollisuudet lämminhenkiseen verkostoitumiseen.

Pääsy kaikkiin kotiotteluihin
(sis. playoffit)

Tavallisesta kausikortista poiketen Klubikortilla pääset sisään automaattisesti myös runkosarjan jälkeisiin kotona pelattaviin playoff-otteluihin.

Pääsy Raiders Klubin
omaan sisäpiiriin

Raiders Klubin jäsenenä kuulut loistavaan yhteisöön, joka tarjoaa mahdollisuuksia niin yritystoiminnalle kuin aktiivisen keskustelufoorumin rakkaalle lajille!

Vierailevat
Klubitähdet

Perjantai-illan kotimatsien otteluetkot huipentaa yritysmaailman kiinnostavat hahmot puheenvuoroillaan.

Klubietuja & elämyksiä

Klubilaiset pääsevät keskelle Raiders-elämyksiä ja tempauksia kauden aikana sekä saavat ainutlaatuisia klubietuja

Raiders Klubin tarjoaa