Raiders for Business

Raiders Basket tarjoaa yrityksille laajan valikoiman yhteistyömalleja niin näkyvyyteen, tyky-päiviin kuin sisällöntuotantoon liittyen. Tavoitteenamme on olla alueen kiinnostavimpia elämysbrändejä ja tarjota yhteistyökumppaneillemme yhä parempia tapoja olla esillä osana yhteisöä!

Pelaamme ottelumme Järvenpään Liikuntahallilla, joka on yksi Järvenpään vilkkaimmista harrastus- ja tapahtumasaleista. Kaikki runkosarja- ja playoff-ottelumme näytetään suorana Ruutu+ palvelun kautta.

Tutustu mahdollisuuksiin!

Pelipaidat

Yrityksesi logo parhaalle paikalle Raiders-pelipaitaan! Taattu näkyvyys kaikessa otteluihin liittyvässä kuvamateriaalissa.

Liikuntahallin mainospaikat

Mainosta yhdessä Järvenpään vilkkaimmista sisäliikuntapaikoista. Tarjoamme erikokoisia mainospaikkoja niin taustaseinissä kuin lattiateippauksissakin.

Otteluisännyys

Järjestä unohtumaton elämys niin omille asiakkaillesi kuin paikalliselle koripalloväelle ja tule otteluisännäksi otteluumme. Aula ja kabinettitilat ovat käytössänne koko tapahtuman ajan.

Skabat ja sosiaalinen media

Raiders pyrkii säännöllisesti yllättämään ja aktivoimaan paikallista yleisöä sosiaalisessa mediassa. Yllätetäänkö tällä kertaa kimpassa?

Raiders Klubi

Raiders Klubi on Järvenpään kovin afterwork-yhteisö, joka kokoontuu perjantaina pelattavien kotiotteluiden yhteydessä. Klubitapahtumiin kuuluu ottelutapahtuman lisäksi afterwork ennakkotapahtuma ja tiivistunnelmaiset afterpartyt!

Tyky-päivät ja elämykset

Miltä tuntuisi kohdata Raiders-avausviisikko työviikon päätteeksi Järvenpään Liikuntahallilla? Meidän kanssamme varmistat taatusti ikimuistoisen tyky-päivän. Samalla tuet paikallista urheilu- ja harrastustoimintaa!

Yhteistyökumppanit