Uusi kausi 20/21 potkaistaan kotiotteluiden osalta käyntiin perjantaina, kun avausotteluistaan voitot napanneet Raiders ja Korikouvot iskevät yhteen! Hongan avausottelussa kaatanut Raiders hakee samalla revanssia viime kauden kotiavauksen tiimoilta: vuosi sitten Korikouvot vei pisteet mukanaan Järvenpään Liikuntahallilta melkoisen myllytyksen jälkeen. Nyt on aika tasata puntit!

Tapiolasta voiton hakenut Raiders lähtee kauteen raikkaalla ilmeellä ja uusiutuneella kokoonpanolla. Avausottelussa onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla, mutta kentän ehdoton kuningas oli upeaa paluuta Raidersin riveihin tekevä yhdysvaltalaisvahvistus Jordan Jacks 34 pisteellään, 9 levypallolla ja 5 syötöllään. Jobinpostia voitto-ottelusta tuli heti ensimmäisten minuuttien aikana, kun lupaavan harjoituskauden pelannut Eepi Tuononen loukkasi nilkkansa ja joutuu näillä näkymin olemaan pitkään sivussa.

Korisliigajoukkue Kouvojen kakkosjoukkue Korikouvojen riveissä nähdään myös tällä kaudella lukuisia Korisliigastatuksen omaavia pelaajia. Avausottelussa MuKin 87 – 75 lukemin kaataneen kouvolalaisjoukkueen kovimpia onnistujia olivat HBA:sta siirtynyt Aapeli Syrjämäki (28 pistettä, 12 levyä), Joel Mäntynen (22 pistettä, 16 levyä, 6 syöttöä) sekä viime kaudella Korisliigaa Korihait-paidassa pelannut Valtteri Leino (18 pistettä, 7 syöttöä). Korikouvot on taatusti tiukka vastus myös tämän kauden kotiavauksessa!

Kauden kotiavauksen otteluisäntänä toimii Tilitoimisto WinWin! Iso kiitos paikallisurheilun tukemisesta. Lisätiedot: https://www.winwin.fi/
Edellytämme tapahtuman aikana kasvomaskin käyttöä.

Liikuntahallilla on otettu käyttöön tapahtumien järjestämistä varten tehdyn turvasuunnitelman mukaiset toimenpiteet, jotta yleisötapahtumien järjestäminen on turvallista. Tulethan mestoille VAIN TERVEENÄ!

Yleisö päästetään otteluun sisään saapumisjärjestyksessä. Tulethan ajoissa paikalle!

Lipunmyynti avataan tuntia ennen ottelua. Myytävänä on luonnollisesti myös Raiders kausikortteja ja fanituotteita!


pe 23.10. klo 19:00
Raiders – Korikouvot
Järvenpään Liikuntahalli
Liput 10 €, alennusryhmät 5 €, kausareilla ja klubikorteilla ilmaiseksi sisään
VIP-lippu perjantain otteluun 50 € sis. pregame partyt ruoka- ja juomatarjoiluineen sekä otteluyhteenvedon.