Perjantaina laitetaan taas bileet pystyyn Järvenpään Liikuntahallilla! Luvassa paluu kotiparketille voitokkaan Turun reissun jälkeen ja vastassa ikoninen HNMKY.

Parhaaseen primetimeen klo 19 pelattavassa ottelussa riittää varmasti vauhtia ja tunnetta: nuoret joukkueet ovat erittäin tuttuja toisilleen niin 1 divisoonan kuin U19 SM-sarjankin puolelta. Raidersin Mirko Laitinen kohtaa samalla kahden vuoden takaisen joukkueensa: Laitinen pelasi kaudella 19/20 10 ottelua HNMKY-paidassa ennen siirtymistään Korisliigaan Uudenkaupungin Korihaihin.

Sarjataulukko näyttää Raidersin osalta seurahistorian parasta starttia: 4 voiton ja 1 tappion aloitus on nostanut Raidersin viiden kierroksen jälkeen tasapisteisiin sarjakakkosen ToPon kanssa. Ennakkoluulottomasti pelaavalta Raiders-laumalta tarvitaan kuitenkin ehjää, intensiivistä ja tasaista suoritusta myös perjantaina, jotta pisteet jäävät Järvenpäähän.

HNMKY on sarjassa ennen perjantain peliä kahdeksannella sijalla. Joukkueen tilastokärjet Santeri Makkonen, Samuli Mäkelä ja Erik Waxlax (syöttöpörssin 3.) kuuluvat kuitenkin sarjan ehdottomaan eliittiin ja voivat aiheuttaa ongelmia mille tahansa joukkueelle.

Kaksi viikkoa sitten oltiin jo lähellä loppuunmyytyä hallia – paikalle kannattaa siis suunnata ajoissa! Saattaa myös olla että karkumatkalla ollut Raiders maskotti on saatu houkuteltua takaisin kotiin Liikuntahallille 😎

Raiders – HNMKY
Järvenpään Liikuntahalli
Pe 12.11. Klo 19

Liput: 10e / 5e

VAMOS!