Tänä perjantaina ykkösdivarikoris palaa Liikkahallille!

Kauden avausottelustaan vakuuttavan voiton napannut Raiders-lauma saa vieraita isolta kirkolta, kun Järvenpään Pajalan urheilupyhättöön matkustaa Suomen epävirallinen nuorisomaajoukkue HBA-Märsky! Luvassa on kahden nuoren, vauhdikkaan ja määrätietoisen joukkueen raju taistelu perjantai-illan korishuuman kunniaksi.

HBA on ollut perinteisesti 1 divisioonan ehdottomia kärkijoukkueita ja kausi 21/22 tuskin tekee tähän poikkeusta. Juha Stenin, Hanno Möttölän ja Timo Parviaisen koutsaama HBA aloitti oman kautensa niin ikään voitolla: paikallisvastus MuKi kaatui lukemin 89 – 78 takamieslupaus Miro Littlen tykittäessä tilastoihin 26 pistettä, 10 syöttöä ja 13 levypalloa.

Raiders kukisti lauantain vierasreissullaan Jyväskylä Basketball Academyn, vaikka paras vire hakikin vielä itseään. Jotta HBA:n mukana pysytään, on heittopelin oltava huomattavasti tarkempaa kuin lauantain sarja-avauksessa: 26 kolmosesta vain 3 upposi. HBA tulee varmasti pistämään myös Raiders puolustuksen kovaan testiin äärimmäisen kovatempoisella yhteistyökoriksella.

Perjantaina haussa on revanssi: tähänastiset keskinäiset neljä ottelua ovat historian aikana menneet jokaisella kerralla HBA:n nimiin. Eiköhän näytetä mistä meidät on tehty ja huudeta hesalaiset kumoon!

Leeeeet’s go!

Ottelun yhteydessä järjestetään myös kauden ensimmäinen Raiders Klubi! Tällä kertaa Klubi laskeutuu ruoka- ja juomatarjoiluineen Fox Centerin edustustiloihin, josta on järjestetty ilmainen kuljetus Järvenpään Liikuntahallille. Klubilaisten pregame-partyt alkavat klo 17 – täydelliseen afterwork-aikaan siis! Klubivieraaksemme saapuu Järvenpään kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen. Klubilaiset nauttivat juomatarjoilusta myös Liikuntahallin kabinettitiloissa ottelun aikana.


Raiders Basket – HBA-Märsky
Järvenpään Liikuntahallilla pe 15.10.
Matsi käyntiin klo 19:00
Raiders klubin pregame partyt klo 17:00

Liput:
10 € aikuiset, 5 € alennusryhmät
Kausareilla ja klubikorteilla sisään for free