Playoffit alkavat! Raiders kohtaa puolivälierässä Oulu Basketballin

It’s Playoff Season!

Runkosarja päättyi Raidersin osalta ennätykselliseen kuudenteen sijaan. Ensimmäistä 1 divisioona A Raiders Playoff-kevättä päästään viettämään heti tiukalla matchupilla, kun vastaan asettuu sarjakolmonen Oulu Basketball!

Puolivälierät pelataan seuraavasti:

su 27.3. klo 19:00, Oulu – Raiders, Ouluhalli, Ruutu+ livelähetys
ti 29.3. klo 18:00, Raiders – Oulu, Järvenpään Liikuntahalli

Jos voitot ovat tasan, pelataan ratkaiseva kolmas ottelu seuraavasti:

to 31.3. klo 18:00, Oulu – Raiders, Ouluhalli, Ruutu+ livelähetys

💥 Mitä odottaa puolivälierältä? 💥

Joukkueet voittivat runkosarjassa kotikentällä pelatut keskinäiset ottelut: Oulu oli syyskaudella parempi lukemin 93- 81, Raiders puolestaan hyödynsi kotikentän tuoman edun runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan kaatamalla Oulun numeroin 109 – 74.
Sarjan pelätyimmän jenkkitrion Guillozet-Howard-McKinney johtamana Oulu on noussut tällä kaudella sarjan kärkikastiin. Nuori takamieslupaus Viljami Valkama on tehnyt läpimurtoa pelaten runkosarjan 10 pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla ja antaen tärkeää tulitukea Oulun tähtikolmikolle. Tarkkakätinen konkari Jussi Eskola on edelleen kova pelote kolmosviivalla ja tuo kokemuksellaan ehdotonta lisäarvoa koko joukkueen pelaamiseen.

Miesten 1 Divisioona A runkosarja 21/22 on ollut muutama vuosi sitten sarjaan nouseelle Raidersille seurahistorian paras. Ennakkoluulottomasti kauteen lähtenyt joukkue on napsinut kovia voittoja sarjan kärkijoukkueista ja lähestyy playoff-sarjaa varmasti samalla voitonnälkäisellä asenteella. Joukkueen yhdysvaltalaispelaajien DeVaugh Jenkinsin ja Ahmad Gilbertin harteilla on puolivälierässä paljon: Oulun kärkipelaajat on nollattava vähintään yhtä tehokkaasti kuin alkukevään ottelussa Järvenpään Liikuntahallilla. Semi Saaren paluu Raiders -paitaan lisäsi kierroksia joukkueen pelaamiseen: kahdeksan ottelua 11.4 pisteen keskiarvolla on kova suoritus kesken kauden mukaan hypänneeltä Saarelta. Otto Räisäsen läpimurto on yksi Raiders -kauden ehdottomia kohokohtia. 19 vuotiaan laiturin kausi on ollut vahvasti nousujohteinen ja huipentui kahdessa viimeisessä runkosarjaottelussa koviin 18 pisteen suorituksiin.

Panokset kovenevat! Tervetuloa mukaan kannustamaan Raidersia kauden ratkaisuotteluissa!

LEEEEEEET’s GOOO!


Raiders Playoffs
Liput: 10€ aikuiset, 5€ alennusryhmät
Klubikorteilla sisään myös playoff-otteluihin
Runkosarjan kausikortit eivät sisällä sisäänpääsyä playoff-otteluihin
Kuva: Veikko Soittu