Ke 16.9. klo 19:45 | pe 18.9. klo 19:00 @Järvenpään Liikuntahalli

Raiders - HNMKY | Raiders - Lahti Basketball

Alkavaa koriskautta 2020/21 ennakoidaan Järvenpään Liikuntahallilla isosti kun back to back harjoituspeleihin saadaan vierailijoita niin kotoisasta 1 Divisioona A:sta kuin Korisliigastakin. Keskiviikkona Raiders edustusjoukkue avaa kotiharkkapelinsä divari A:n kärkikastiin kuuluvaa HNMKY:ta vastaan ja perjantaina viikko huipentuu Korisliigaan valmistautuvaa Lahti Basketballia vastaan pelattavaan otteluun! Korisviihdettä on siis luvassa ISOSTI!

Preseason Battlet aloitetaan keskiviikkoa HNMKY:ta vastaan. Legendaarinen helsinkiläisseura vei viime kaudella nimiinsä molemmat keskinäiset ottelut ja tulee taatusti tarjoamaan kovan vastuksen myös tällä kaudella. Helsinki Seagullsin kanssa yhteistyötä tekevä seura on tunnettu tiiviistä joukkuepelaamisesta ja erinomaisesta junioritoiminnastaan: kentällä nähdään varmasti mielenkiintoinen helsinkiläisnippu!

Vastus vain kovenee viikon edetessä kun perjantaina kotihallille saapuu yksi Korisliigan tulevan kauden mielenkiintoisimmista joukkueista: Lahti Basketball. Mestarivalmentaja Pieti Poikolan valmentama joukkue on kasaamassa tulevalle Korisliigakaudelle nimekästä ryhmää. Neljällä jenkkivahvistuksella tulevaan kauteen lähtevä Lahti on kesän aikana haalinut riveihinsä muunmuassa Ricky Waxlaxin (Helsinki Seagulls) ja Henri Ventoniemen (Korihait).

Preseason Battlet ovat ensimmäinen mahdollisuus nähdä Raidersin yhdysvaltalaisvahvistusten pelikunto, kun Jordan Jacks tekee odotetun paluun Järvenpään Liikuntahallille ja Isaiah Fontaine debytoi ammattilaisena. Myös Korisliigasta Raiders-paitaan siirtynyt Elias Lahdensuu tekee kotidebyyttinsä. Me ei ainakaan malteta odottaa – maltatteko te???

Perjantain ottelun elämystä täydentää kauden ensimmäinen Raiders Klubi-ilta, jonka pregame partyt potkaistaan käyntiin klo 17 alkaen! Klubikorttilaisten lisäksi sisään pääsee VIP-lipulla (50 €). Lisätietoja VIP-tapahtumista löydät verkkosivuiltamme: raiders.fi. VIP-lippuja on saatavilla rajoitetusti eli toimi nopeasti!

Liikuntahallilla on otettu käyttöön tapahtumien järjestämistä varten tehdyn turvasuunnitelman mukaiset toimenpiteet, jotta yleisötapahtumien järjestäminen on turvallista. Lisätietoa ja ohjeita tapahtumiin osallistuville on tulossa erillisellä tietopaketilla. Jotta tapahtumia on mahdollista järjestää myös jatkossa, tulethan mestoille VAIN TERVEENÄ!

ke 16.9. klo 19:45
Raiders – HNMKY

pe 18.9. klo 19:00
Raiders – Lahti Basketball

Liput 10 €, alennusryhmät 5 €, kausareilla ja klubikorteilla ilmaiseksi sisään
Molempiin matseihin sisään Battlepassilla 15 €
VIP-lippu perjantain otteluun 50 € sis. pregame partyt ruoka- ja juomatarjoiluineen sekä viralliset jatkot Eikan Pubissa!

000 päivää 00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia

HNMKY ke 16.9. klo 19:45

Lahti Basketball pe 18.9. klo 19:00

Liput 10 €, alennusryhmät 5 €, kausareilla ja klubikorteilla ilmaiseksi sisään

Pregame partyt ja ottelujatkot Raiders-klubikortilla perjantain ottelussa!