Raidersin edustusjoukkue palaa tositoimiin harjoituskauden viimeisessä ottelussa, kun legendaarinen Torpan Pojat matkustaa Järvenpäähän testaamaan Raidersin vireen.
Perjantaina pelattavasta preseason kenraalista on odotettavissa tiukka taistelu, sillä molemmat joukkueet yrittävät varmasti saada voitolla itseluottamusboostin kahden viikon päästä alkavaan sarjaan.

Raiders lähtee hakemaan askelmerkkejä kitkerän U19 SM-karsintaturnauspettymyksen jäljiltä. Nyt on aika näyttää mistä joukkue on tehty! Perjantain ottelussa debytoi myös tuore Raiders-vahvistus, joten matsia ei todella kannata missata.

Torpan Pojat lähtee kovalla rosterilla tulevaan Miesten 1 Divisioona A kauteen. Muutamalla liigavahvistuksellakin rivejään kohentanut ToPo taistelee tulevalla kaudella varmasti sarjan kärkisijoista. Myös viime kaudella Raiders-paidassa pelannut Juhani Jokio palaa Järvenpään Liikuntahallille, nyt ToPon paita päällä. Edelliskaudella voitot menivät tasan 1 – 1. Miten käy kauden kenraaliharjoituksessa? Be there to find out!

Perjantain otteluelämystä täydentää tuttuun tapaan Raiders Klubi-ilta, jonka pregame partyt potkaistaan käyntiin klo 17 alkaen! Klubikorttilaisten lisäksi sisään pääsee VIP-lipulla (50 €). Lisätietoja VIP-tapahtumista löydät verkkosivuiltamme: raiders.fi. VIP-lippuja on saatavilla rajoitetusti eli toimi nopeasti!

Liikuntahallilla on otettu käyttöön tapahtumien järjestämistä varten tehdyn turvasuunnitelman mukaiset toimenpiteet, jotta yleisötapahtumien järjestäminen on turvallista. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttämistä. Jotta tapahtumia on mahdollista järjestää myös jatkossa, tulethan mestoille VAIN TERVEENÄ!

pe 9.10. klo 19:00
Raiders – ToPo
Järvenpään Liikuntahalli

Liput 10 €, alennusryhmät 5 €, kausareilla ja klubikorteilla ilmaiseksi sisään

VIP-lippu perjantain otteluun 50 € sis. pregame partyt ruoka- ja juomatarjoiluineen sekä viralliset jatkot Eikan Pubissa!