Perjantaina pelataan taas himassa! Tapiolan Hongalle kärsityn tappion jälkeen haetaan paluuta voittokantaan. Vastaan Raiders-lauma saa tuoreen sarjanousijan, sarjan kovimpiin pistenikkareihin kuuluvan Billy Boyd III johtaman Äänekosken Huiman. Aggressiivisesti puolustava Raiders on avauskierrosten jälkeen sarjan kovin riistäjä – Äänekosken Huimalla on kuitenkin plakkarissaan vähiten menetyksiä. Mielenkiintoinen matchup luvassa!

Raiders on startannut kauden kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Parhaimmillaan peli on toiminut mallikkaasti vaikka työtä on vielä tehtävänä. Honka -ottelu osoitti, että jalkaa ei voida nostaa kaasulta missään vaiheessa: gameface täytyy olla päällä täydet 4 jaksoa!

Äänekosken Huima on tullut divisioona A:han jäädäkseen: neljästä ottelusta kolme voittoa on kova rekordi sarjanousijalle. Billy Boyd III on osoittanut olevansa sarjan vaarallisimpia pelaajia 31.8 pisteen ja 7 syötön ottelukohtaisilla keskiarvoilla. Lupaava ja tarkkakätinen 18 vuotias laituri Veeti Jämsén on antanut hyvää tulitukea nakuttaessa pisteitä 15.3 pinnan keskiarvolla.

Kumpi nousee takaisin voittokantaan? Se nähdään perjantaina klo 19 alkaen Järvenpään Liikuntahallilla!

Let’s go!

Raiders – Äänekosken Huima
Järvenpään Liikuntahalli
29.10. klo 19:00
Liput: 10€ / 5€