Syksyn kotiotteluputki huipentuu perjantai-iltana kun Raiders metsästää jo kauden neljättä perättäistä voittoaan. Tällä kertaa vastaan Järvenpään Liikuntahallille matkustaa Jyväskylä Basketball Academy – JBA. Edellinen kotiottelu oli loppuunmyyty – nyt kannattaa olla ajoissa liikenteessä!

Raiders järjesti edellisessä kotiottelussaan todellisen jännitysnäytelmän kivutessaan 14 pisteen takaa-ajoasemasta rinnalle ja loppusekunteilla ohi! Kolme peräkkäistä ottelua voittanut Raiders pelaa tällä hetkellä seurahistorian kovinta syyskautta. Pysyykö vire yllä myös perjantain ottelussa? Paikoin erinomaisesti puolustanut Raiders on sarjan kovimpia riistojoukkueita ja on haalinut puolustuslevypallot kolmessa ensimmäisessä ottelussaan parhaiten – löytääkö JBA aseet Raiders-puolustuksen avaamiseksi?

Kauden alku on ollut JBA:lle hankala: pistetili on kolmen ottelun jälkeen vielä avaamatta. Jyväskyläläiset tulevat perjantain otteluun varmasti nälkäisinä metsästämään avausvoittoa. Lisämausteen otteluun tuo sarjan toiseksi kovin levypallomies Aleksi Liukko (211 cm), joka peluutuksesta riippuen saattaa kohdata lauantain ottelussa Raiders-kokoonpanossa pelanneen pikkuveljensä Valtteri Liukon.

Edellytämme tapahtuman aikana kasvomaskin käyttöä.

Liikuntahallilla on otettu käyttöön tapahtumien järjestämistä varten tehdyn turvasuunnitelman mukaiset toimenpiteet, jotta yleisötapahtumien järjestäminen on turvallista. Tulethan mestoille VAIN TERVEENÄ!
Yleisö päästetään otteluun sisään saapumisjärjestyksessä (pl. VIP-lipun / ennakkolipun lunastaneet). Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua, mutta lippuja on mahdollista ostaa myös ennakkoon. Tulethan ajoissa paikalle!


pe 6.11. klo 19:00
Raiders – JBA
Järvenpään Liikuntahalli

Ennakkolipunmyynti Järvenpään Liikuntahallilla:
ke 4.11. klo 18-19
to 5.11. klo 19-20

Liput 10 €, alennusryhmät 5 €, kausareilla ja klubikorteilla ilmaiseksi sisään