Miesten 1 Divisioona A runkosarja lähenee loppuaan ja jännitys tiivistyy! Seurahistoriansa ensimmäistä 1 Divisioona A playoff-paikkaa metsästävällä Raidersilla on jäljellä kolme ottelua, joista kaksi pelataan ilahduttavasti kotikentällä Järvenpään Liikuntahallilla. Perjantain kotimatsiin Raiders lähtee neljänneltä sijalta – Kristika Turku ja Äänekosken Huima ovat kuitenkin Raidersin kanssa tasapisteissä ja janoavat kevään jatkopelien kannalta suotuisia asetelmia. Perjantain jännitysnäytelmän tarjoaa yhteistyökumppanimme Puukoti – iso kiitos yhteistyöstä!

Vastaan perjantain kotiottelussa asettuu MuKi, joka nappasi edellisestä ottelustaan kovan voiton juurikin Raidersin kanssa tasapisteissä majailevasta Turun Kristikasta. Hyvin liikkuvana ja heittävänä joukkueena tunnettu MuKi hävisi oman kotiottelunsa Raidersia vastaan Joulukuussa ja lähtee perjantain otteluun varmasti ärsytettynä. Joukkueen ykköstähdet Joonas Timonen, Emil Uotila ja Leo Nordberg pyssyttävät kaikki pisteitä 20 pinnan ottelukohtaisella keskiarvolla, joten tulivoimaa löytyy.

Raiders taistelee playoff sijoituksisa kynsin ja hampain – tavoitteena saada kevään jatkopeleihin äärimmäisen tärkeä kotietu! Helmikuussa Raiders voitti viidestä ottelustaan kolme ja kärsi riipaisevan kolmen pisteen tappion Helsingissä niin HNMKY:n kuin HBA:nkin vieraana. MuKia vastaan joukkueen on pystyttävä aktiiviseen ja aloitteelliseen peliin pallon ylösheitosta loppusummeriin asti.

Korona-rajoituksista on luovuttu joten Järvenpään Liikuntahalli voidaan ottaa täyteen Raiders-faneja! Nyt jos koskaan kannattaa tulla jännittämään!

 

Raiders – MuKi
Perjantaina 4.3. klo 19:00
Liput: 10€ aikuiset, 5€ lapset / opiskelijat / eläkeläiset / varusmiehet