Perjantaina on taas pelipäivä! Järvenpään Liikuntahallin parketille matkaa yksi sarjan nimekkäimmistä nipuista: Kristika Turku! Perjantai-trillerin tarjoaa pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Autosalpa Kerava – iso kiitos toimintamme tukemisesta ❤❤❤

Supertähti Mikael Aallon johtama Kristika kärsi tappion Raidersille omassa kotihallissaan lukemin 89 – 100, joten revanssi on 100% varmuudella turkulaisten mielissä. Alkukauden kangerteluiden jälkeen Kristika on saanut konettaan käyntiin paremmin ja on kipuamassa tasaisesti kohti sarjan kärkipaikkoja.
Raiders lähtee otteluun kirvelevä Huima-tappio allaan. Taistelu playoff-paikoista käy erittäin kuumana ja voittoa kaivataan myös perjantain kotiottelusta! Jotta Kristika kaatuu toistamiseen, on joukkueen puolustuspelin oltava ilmatiivistä ottelun alusta loppuun.

Ja mikä hienointa: Otteluun on pitkän tauon jälkeen saatavissa myös rajattu määrä yleisöä! Liput tässä poikkeustilanteessa menevät ensisijaisesti jakoon toimintaamme tukeneille superfaneillemme Raiders klubilla sekä maailman parhaan yhteistyöseuran Beat Basketin junnupelaajille, mutta rajattu määrä lippuja saadaan myös julkiseen myyntiin varaustilanteesta riippuen.

Näin varaat lippusi:

Whatsapp-viestillä numeroon 0400700322

Kannatuspääsylippu 15 €, sisältää pääsyn rajatulle yleisömäärälle pelattavaan Raiders – Kristika -otteluun
Klubi-liput 50 €, sisältää pregame tapahtuman ruoka- ja juomatarjoiluineen ja ottelun parhailta paikoilta (varattava ke 2.2. klo 12.00 mennessä)
Beat Basket junnukausareiden lippuvaraukset ke 2.2. klo 18.00 mennessä

Jokaisesta varatusta lipusta saat vahvistuksen viestillä takaisin, jota näyttämällä pääset peliin sisään.

Lippuja on tarjolla rajattu määrä, joten nyt kannattaa toimia HETI!

Pallo on ilmassa perjantaina tuttuun tapaan klo 19:00 alkaen. Let’s go!