Erinomaisesti kahdella voitolla kauden avannut Raiders Basket saa kauden toiseen kotiotteluun vieraita Tampereelta. Raidersin tavoin 100 % voittoprosentilla kauden startannut Pyrintö Akatemia saapuu Järvenpään Liikuntahallille taistelemaan pisteistä. Kumpi joukkue jatkaa kauttaan 3/0 rekordilla? Be there to find out!

Kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen molemmat joukkueet ovat 3 pisteen heittotarkkuudessa sarjan kärkeä: Raiders on tilastokärki ja Pyrintö Akatemia tulee kolmantena. Kaukoheittopeli saattaakin olla ratkaisevassa asemassa myös lauantain ottelussa.

Raidersin kärkipelaajat ovat olleet vakuuttavassa vireessä kahdessa avausottelussa: yhdysvaltalaisvahvistukset Joshua Wilchcombe ja Jordan Jacks ovat kahden ensimmäisen kierroksen koko sarjan tilastokärkiä pisteissä ja levypalloissa. Elias Lahdensuu keräsi edellisessä ottelussa koko kentän kovimman +/- saldon ja tulee varmasti jatkamaan hyvää virettään myös lauantaina. Nuori takamieskaksikko Ossi Eskola & Teemu Kinnunen on aloittanut kauden pirteästi etenkin puolustuspäässä ja tämä näkyy myös suoraan riistoissa: Raiders on kahdessa ensimmäisessä ottelussa ollut sarjan kovimpia riistojoukkueita.

Pyrintö Akatemia lähtee lauantain otteluun MuKi ja Oulu Basketball -voittojen myötä. Korisliigassakin pirteästi esiintyneen tilastokärki Tomas Pihlajamäen (24,5 pistettä per ottelu) johtama tamperelaislauma on dominoinut korinaluspeliä eikä varmasti anna tuumaakaan periksi lauantaina.

Edellytämme tapahtuman aikana kasvomaskin käyttöä.

Liikuntahallilla on otettu käyttöön tapahtumien järjestämistä varten tehdyn turvasuunnitelman mukaiset toimenpiteet, jotta yleisötapahtumien järjestäminen on turvallista. Tulethan mestoille VAIN TERVEENÄ!

Yleisö päästetään otteluun sisään saapumisjärjestyksessä. Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Tulethan ajoissa paikalle!

la 31.10. klo 17:00

Raiders – Pyrintö Akatemia

Järvenpään Liikuntahalli

Liput 10 €, alennusryhmät 5 €, kausareilla ja klubikorteilla ilmaiseksi sisään