U19 SM-sarjassa edetään kohti neljättä kierrosta. Edellisessä ottelussa HNMKY:n 67 – 83 voittanut Raiders palaa takaisin kotiluolaan Järvenpään Liikuntahallille lauantaina 6.11. kun klo 12 alkavassa ottelussa vastaan asettuu tappioitta kauden aloittanut Tampereen Pyrintö.

Raiders on ennen neljättä kierrosta sarjassa viidentenä kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Raidersin tähtitakamiehet Ossi Eskola ja Jimi Viita komeilevat sarjan syöttötilaston kärjessä: molemmat ovat paukuttaneet kolmeen ensimmäiseen otteluun yli 20 syöttöä mieheen. Viita (18 riistoa) on johtanut yhdessä Otto Räisäsen (12 riistoa) kanssa Raidersin trademarkiksi muodostunutta agressiivista puolustusta ja kaksikko komeileekin sarjan kärjessä riistokuninkaina. Sentteri Oskari Niemi on avannut kauden vakuuttavasti ja johtaakin Raidersin pistepörssiä 18 pisteen keskiarvolla. Kovimmassa vireessä Niemi oli Pussihukkia vastaan tykittäessä taululle 27 pistettä.

Pyrintö etenee sarjassa kolmen ottelun jälkeen tappioitta pistekuningas Kion Williamsin johtaessa tamperelaisia kovalla 19.3 pisteen keskiarvolla. Kautta ennakoineessa Tallink Tournamentissa Raiders oli Pyrintöä parempi – mikä on joukkueiden kunto lauantaina? Be there to find out!

Raiders U19 – Pyrintö U19
Järvenpään Liikuntahalli
lauantai 6.11. klo 12

Vapaa pääsy!