Vuosi 2021 potkaistaan edustusjoukkueen osalta käyntiin heti sunnuntaina 3.1., kun hurjalla 7 / 1 rekordilla sarjaa dominoinut Kristika Turku matkaa Järvenpäähän. Ottelu pelataan koronapandemian vuoksi tyhjille katsomoille, mutta on katsottavissa suorana yhteistyökumppanimme Eikan Pankin tiloissa, Ruutu+ palvelun ja VeikkausTV:n kautta.

Viidentenä sarjassa majailevan Raidersin syyskausi on ollut kaksijakoinen: kolmen voiton voittoputki sai seurakseen neljä perättäistä tappiota. Vuoden viimeisessä pelissä superlupauksista kasattu HBA oli selkeästi Raidersia parempi vieden ottelun nimiinsä 95 – 68. Vastus on vuoden 2021 ensimmäisessä kotiottelussa vieläkin kovempi: sarjakakkonen Kristika Turku on kuulunut ennakkosuosikeihin jo kauden alusta asti ja 1 Divisioonan ehkäpä parhaan pelaajan Mikael Aallon johtama turkulaisryhmä on pelannut tasaisen hyvää koripalloa. Huippusentteri Aallon pysäyttäminen tulee olemaan kova työ Raiders-puolustukselle.

Raiders saa otteluun mukaan odotetun paluumuuttajan, kun armeijan suorittanut sentteri Veeti Auvinen hyppää mukaan kokoonpanoon! Auvinen on pelannut Raiders-paidassa myös kahden aikaisemman kauden aikana ja on odotettu lisävahvistus joukkueen sisäpeliin.

Pallo on ilmassa klo 17 – tune in!

 

Raiders – Kristika Turku
3.1.21 klo 17
Live @ Eikan Pankki
Streams: Ruutu+ / VeikkausTV