Aleksi Liukko vahvistamaan Raidersia!

Raiders Basket on tehnyt sopimuksen Suomen U20 maajoukkueestakin tutun sentteri Aleksi Liukon kanssa. 211cm pitkä Liukko siirtyy Raidersiin sarjakumppani JBA:sta. Liukko tuo joukkueeseen runsaasti lisää kokoa ja levypallovoimaa niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Viime kaudella Liukko iski Oulu Basketia vastaan 1 Divisioona A uransa kovimmat ottelukohtaiset tilastot: hurjat 27 pistettä ja 23 levypalloa.

“Tulen Raidersiin hyvillä fiiliksillä. Parista ensimmäisistä yhteisistä treeneistä on jäänyt todella positiivinen fiilis päälle. Tavoitteena on että menemme joukkueena sarjassa mahdollisimman pitkälle ja pelaamme mahdollisimman hyvää korista.” Liukko kommentoi tuoretta siirtoa.

Raiders on aloittanut kauden kahdella peräkkäisellä voitolla. Liukko oli paikalla katsomassa Raidersin kotiavausta HBA:ta vastaan.

“Hallilla oli hyvä tunnelma. Toivottavasti sama kannustus jatkuu koko kauden ja että joukkueenna pystymme antamaan aihetta siihen!”

Liukko on mukana joukkueen toiminnassa jo tällä viikolla. Seuraavan kerran Raiders pelaa perjantaina 22.10., kun joukkue lähtee pistevarkaisiin Tapiolan Hongan kotihallille. Paluu kotiparketille tapahtuu niinikään perjantaina, kun 29.10. Raiders saa vieraakseen sarjanousija Äänekosken Huiman.

Isosti tervetuloa jengiin Aleksi!