Kolmena edellisenä kautena ToPo:n paidassa pelannut Cristian Ahokas siirtyy vahvistamaan Miesten 1 Divisioona A valmistautuvaa Raiders Basketia! Sopimus kattaa kauden 2021-2022. Kaksi U19 SM-hopeaa urallaan napannut 202 cm pitkä Ahokas tunnetaan etenkin erinomaisena 3-pisteen heittäjänä. Kauden 20/21 kolkkoprosentti oli vakuuttava 47,1 %.

Ahokas on Raiders päävalmentaja Besim Maxhunille entuudestaan tuttu pelaaja. Kaksikko teki yhteistyötä HyPo:n paidassa kaudella 17/18. Maxhunin mukaan Raiders saa sopimuksen myötä käyttöönsä isokokoisen, modernin 4-paikan pelaajan.

”Cristian on fiksu pelaaja, joka lukee peliä erittäin hyvin. Hän on erinomainen 3 pisteen heittäjä, joka tuo kokonsa puolesta joukkueeseen voimaa myös levypallopelaamiseen.”

Ahokas kommentoi tuoretta diiliä positiivisilla mielin.

”Tulen hyvillä fiiliksillä Raidersiin takaisin coach Besimin oppiin. Raiders oli helppo valinta kun kuulin että ollaan rakentamassa nuorta joukkuetta. Ensi kaudelle tavoitteena on kehittyä itse pelaajana sekä päästä joukkueen kanssa juhlimaan mestaruutta.”

Kesätreenikausi on edennyt toukokuussa päävalmentajan paikalle hypänneen Maxhunin mielestä hyvin ja fiilis on joukkueessa korkealla.

”Treenikausi on käynnistynyt erittäin hyvin. Koripallopelaaja rakennetaan kesän aikana ja jätkät treenaavat tällä hetkellä todella kovaa. Kaikki taistelevat treeneissä alusta loppuun ja fiilis on hyvä!”

Mahdollisten lisävahvistusten etsimiselle Maxhunilla on selkeät kriteerit.

”Pelaajan pitää olla fiksu ja henkisesti valmis taistelemaan Raiders-paidassa. Haluan että joukkueemme on nuori, nälkäinen ja valmis tekemään kovasti työtä.”