Raiders saa vahvistuksen isoon päähän, kun DeVaughn Jenkins (DJ) palaa takaisin Järvenpäähän. DJ pelasi viimekauden (2021/22) 17,8 pisteen ja 9,7 levypallo keskiarvoilla, kun Raiders ylsi aina puolivälieriin asti.

Alkukauden DJ pelasi Slovakiassa BC Komárno joukkueessa. Kuudessa pelissä Slovakia-Nike SBL -liigassa 5,7 pisteen ja 5,8 levypallon, sekä kahdessa pelissä Alpe Adria Cupissa 7,0 pisteen ja 4,0 levypallon keskiarvoilla. BC Komárno kuitenkin vapautti DJ:n ja olimme heti valmiita ottamaan tutun pelaajan takaisin Järvenpäähän.

Jenkins on pelannut ammattilaisena myös Kosovossa (Lipjani), Montenegrossa (All-Stars), Serbiassa (Vrsac) ja Pohjois-Makedoniassa (Kozuv). Hän valmistui Angelo Staten yliopistosta vuonna 2018, ja nyt hänellä lähtee viides kausi ammattilaispelaajana.

– Järvenpäässä fanit ovat mahtavia! Rakastan, kuinka intohimoisesti fanit ovat tukemassa joukkuetta ja haluan, että kaikki tietävät, kuinka paljon odotan pelaamista teidän edessänne, kommentoi DJ tuoretta sopimustaan.

Raidersin päävalmentaja Besim Maxhuni on innoissaan tuoreesta sopimuksesta. Hieno saada tuttu pelaaja joukkueeseen, joka pystyy auttamaan joukkuetta eteenpäin.

DJ saapui Järvenpäähän tänään maanantaina 7.11. ja on joukkueen vahvuudessa jo tiistain harjoituksissa. Peliluvat ovat haussa ja kaiken mentäessä hyvin, niin DJ pelaa jo lauantaina 12.11. kun Raiders matkustaa Kristika Turun vieraaksi, kommentoi Raidersin toiminnanjohtaja Jarkko Lanu.

DJ esiintyy ensimmäisen kerran kotiyleisölle perjantaina 18.11. klo 19.00 kun Raiders kohtaa kotiluolassaan Torpan Pojat Helsingistä. Tätä ottelua älä jätä näkemättä!

(Kuva Dirty)