Miesten edustusjoukkue aloitti treenipelit totuttuun tapaan Karkkilan Urheilijoita vastaan, kun joukkue matkasi perjantaina Karkkilaan näytösotteluun. Korisliigassa viisi edellistä kautta pelanneen Miikka Luosmaan kipparoima KaU oli vauhdikkaassa ottelussa parempi luvuin 92 – 88. Ottelussa oli paljon positiivisia elementtejä, mutta jossiteltavaakin jäi. Suurin ero oli heittotarkkuudessa kotijoukkueen upottaessa kolmoset (41,4 %) ja vaparit (71,4 %) huomattavasti Raidersia paremmin (kolmoset 25 %, vaparit 41,4 %).

“Perjantain ottelu oli hyvä kauden avaus ja saimme ottelun myötä arvokasta pelikokemusta. Yhteispeli hakee vielä uomiaan, mutta olemme luottavaisin mielin siitä, että saamme palaset paikoilleen ennen kauden avausta. ‘Kaksitoista onnistunutta vapaaheittoa 29 yrityksestä ei tänään ollut riittävän hyvä suoritus”, kommentoi Karkkilassa vetovastuussa ollut valmentaja Jarkko Lanu.

Molemmat Raidersin yhdysvaltalaisvahvistukset olivat pelaamisen sijaan karanteenissa, joten Jacksin ja Fontainen debyyttiä saadaan odottaa aina kotona 16.9. HNMKY:ta vastaan pelattavaan harjoitusotteluun asti. Parhaassa pistevireessä olivat kolmatta kauttaan Raiders-paidassa pelaava Eepi Tuononen (21p, 5 levyä) ja Korisliigan Korihaista Raidersiin siirtynyt Elias Lahdensuu (20p).

Harjoitusottelut jatkuvat edustusjoukkueen osalta ensi viikon tuplapeleillä, kun vastaan Järvenpään Liikuntahallille asettuvat kovat vastukset: keskiviikkona mitataan divisioonavastus HNMKY:n taso ja perjantaina haastetaan Korisliigaan valmistautuva Lahti Basketball. Nähdään Liikuntahallilla!

Raiders – HNMKY
ke 16.9. 19:45
Järvenpään Liikuntahalli

 

Raiders – Lahti Basketball
pe 18.9. 19:00
Järvenpään Liikuntahalli

 

Liput:
15 € Battlepass sisäänpääsy molempiin otteluihin

Ottelukohtaiset liput:
10 € aikuiset,
5€ lapset / eläkeläiset / opiskelijat / varusmiehet

50 € VIP-lippu perjantain otteluun