Raidersia 1 Divisioona B mestaruuskaudelta asti edustanut Eepi Tuononen jatkaa Raiders-paidassa myös tulevalla kaudella! 203 cm pitkä Kori-80 kasvatti on lähdössä tulevaan kauteen innolla:

”On hienoa jatkaa Raidersissa vielä ainakin vuoden verran. Kasassa on joukkue, joka on kilpailullinen ja taistelee harjoituksissa kovaa pelipaikoista. Kauden tavoitte on rakentaa voittavaa kulttuuria ja täten myös kehittää jokaista pelaajaa mahdollisimman paljon. Odotan tulevaa kautta innolla”, Tuononen avaa fiiliksiä.

Ensimmäinen kausi 1 Divisioona A:ssa oli Raidersin kannalta haastava. Myös Tuononen myöntää, että kausi ei mennyt odotusten mukaan, mutta tulevan kauden tavoitteet on asetettu korkealle:

”Kaikki ovat nyt vuoden viisaampia ja on aika jättää menneet taakse. Joukkue on hyvin jo näin lyhyessä ajassa hitsautunut yhteen ja uskon, että mikäli harjoittelemme tavoitteellisesti ja motivoituneesti, voimme saavuttaa erinomaisia lopputuloksia. Oma tavoitteeni on kehittyä pelaajana mahdollisimman paljon ja nuoressa joukkueessa ottaa mahdollisimman paljon johtajan roolia kentällä sekä sen ulkopuolella. Joukkueena tavoite on päästä pudotuspeleihin ja sitä kautta sarjan voittoon. Tavoitteiden korkealle asettaminen on ensimmäinen askel menestykseen”, Tuononen tuumii.

Tulevan kauden joukkueessa Tuononen edustaa nuoresta iästään huolimatta kokeneempaa kaartia. Täten myös rooli on aiemmista kausista poikkeava.

”Roolini niin kentällä kuin kentän ulkopuolella tulee kasvamaan varmasti. Tulevalla kaudella on hienoa nähdä, miten pystyn auttamaan muita pelaajia kentällä ja kopissa. Joukkueen hengen luominen ja rakentaminen tulee olemaan osittain vastuullani ja pyrin tekemään itsestäni sekä joukkuetovereistani koko ajan parempia.”

Valmentaja Jarkko Lanu on tyytyväinen jatkosopimukseen ja uskoo Tuonosen pystyvän auttamaan joukkuetta monella tavalla.

”Eepi on hyvin liikkuva ja monipuolinen pelaaja. Hienoa saada tuttu pelaaja jatkamaan Raiders paidassa!”

Runkosarjan startti häämöttää reilun kuukauden päässä ja Eepillä onkin kautta odottaville faneille terveisiä:

”Olkaa yhtä valmiita kun me. Tulevasta kaudesta tulee positiivisesti räjähdysmäinen.”