Raiders Basket on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaisen sisäpelaajan Isaiah Fontainen (206cm) kanssa. 20 vuotias Fontaine siirtyy Raidersiin suoraan yliopistosta pelattuaan edelliset vuodet The University of Texas Rio Grande Valley -yliopistojoukkueessa.

“Isaiah on iso ja sporttinen pelaaja, joka tuo joukkueeseen sisäpeli- ja levypallovoimaa. Tulevan kauden pelikonseptiin haluttiin pelaajaa, joka pysyy vauhdissa mukana ja tuo pick and roll vaihtoehdon hyökkäyspelaamiseen. Isaiah sopi mielestämme pelitapaamme vaihtoehdoista kaikista parhaiten”, kommentoi Raiders päävalmentaja Tomi Moberg tuoretta vahvistusta.

Koripalloperheessä kasvaneella Fontainella on Mobergin mukaan asenne kohdillaan:
“Isaiahilla on kova halu kehittyä ja hän koki että Raiders on hyvä paikka potkaista ammattilaisura kunnolla käyntiin. Luvassa on kotiyleisön riemuksi taatusti vauhtia ja näyttäviä donkkeja.”

Raidersin treenikausi on sujunut päävalmentajan silmissä hyvin ja tulevan kauden pelikirjaa on suunniteltu heti valmentajien ensitapaamisesta alkaen.

“Kesäharjoittelu on mennyt erinomaisesti. Fysiikkaharjoittelu on Juho Niemelän vetämänä ollut erittäin laadukasta ja sama positiivinen vire on jatkunut myös lajiharjoittelun merkeissä.
Tulevalla kaudella pyrkimyksenä on pelata entistä vauhdikkaampaa koripalloa” Moberg kertoo.

Fontainen lisäys rosteriin tarkoittaa yhden puuttuneen palasen loksahtamista paikalleen. Tulevan kauden kokoonpanoon haetaan kuitenkin vielä vahvistusta.

“Porukassa vallitsee hyvä henki ja U19 ja U17 joukkueet ovat aikalailla kasassa. Miesten edustusjoukkueeseen on etsinnässä vielä kotimainen laituri / sisäpelaaja.”