Raidersin 1 Divisioona B mestaruuteen sensaatiomaisella tavalla päättyneellä 2018-2019 kaudella yksi voiton arkkitehdeista oli jenkkivahvistus Jordan Jacks. Nyt hän tekee paluun Järvenpäähän.

Jacks on innoissaan paluustaan Järvenpäähän ja Raidersiin.

‘’Seura sai oloni tuntumaan mukavaksi ensimmäisellä kaudellani ja nautin ajastani Raidersissa. Tunnen, että Raiders sopii minulle joukkueena hyvin, jotta pystyn loistamaan omalla pelityylilläni ja auttamaan joukkuetta’’, kommentoi Jacks.

Järvenpäästä Jacks on pitänyt heti ensituntumasta lähtien – ehkä siksi, että hän on itsekin kaupunkiympäristön kasvatteja ja tuntee olonsa kotoisaksi rakennuksien ympäröimänä. Hän myös muistaa lämmöllä järvenpääläisiä sekä Raidersin faneja.

‘’Järvenpää on mukavan rauhallinen kaupunki. Lisäksi järvenpääläiset ja fanit osoittivat minulle paljon rakkautta ja arvostan sitä suuresti’’, muistelee Jacks.

Covid-19 on vaikuttanut myös Jacksin kesään ja treenaamiseen, mutta mies ei ole antanut tämän liiemmin häiritä.

‘’Eihän tämä kesältä ole oikein toistaiseksi tuntunut koronaviruksen takia, mutta harjoitella täytyy normaalisti. Pitää vain olla varovainen’’, Jacks tuumaa.

Tavoitteet Jacksilla ovat seuraavaan kauteen kunnossa ja motivaatiota riittää. Runkosarjan päättäminen top kakkosessa, playoffeihin pääseminen ja sarjan voittaminen ovat kaikki herran listalla.

‘’Haluan johtaa joukkuetta parhaalla osaamallani tavalla ja saada irti kaikista pelaajista heidän parhaampansa. Minun pitää haastaa koko joukkue haluamaan tekemään toisistamme ja itsestämme parempia joka päivä tulevalla kaudella’’, Jacks päättää.