Viime kaudella LoKoKo Bisonsissa häikäissyt sentteri Joshua Wilchcombe vahvistaa Raidersia kaudella 20/21! Wilchcombe korvaa joukkueessa Isaiah Fontainen, jonka koeaikaa ei jatkettu.

203-senttinen Wilchcombe valittiin Eurobasket.comin toimesta kauden parhaaksi sentteriksi ja tuo varmasti Raiders sisäpeliin rutkasti kamppailuvoimaa: viime kaudella atleettinen sentteri oli sarjan levypallokuninkaita 13.30 levypallon keskiarvolla. Bisonsin hyökkäyksessä Wilchcombe nakutti pisteitä vakuuttavalla 20.75 pisteen ottelukeskiarvolla. Hurjimmillaan tuore Raiders vahvistus oli MuKia vastaan pelatussa ottelussa, jossa taululle pamahtivat vakuuttavat 31 pistettä ja 30 levypalloa.

Joshua Wilchcombe avaa filiksiään seuraavasti:

“Olen todella kiitollinen tästä tilaisuudesta päästä pelaamaan Raidersin organisaatiossa, varsinkin näinä vaikeina aikoina. Tavoitteet tälle kaudelle joukkueen suhteen on voittaa sarjan mestaruus. Henkilökohtaisella tasolla pyrin olemaan johtavassa asemassa sekä auttamaan nuoria pelaajia kehittymään.”

Raidersin apuvalmentaja Jarkko Lanu avaa tuntemuksiaan Joshua Wilchcombesta.

“Wilchcombe on pelaaja, joka tuo tarvittavaa kokemusta joukkueeseen ja luo tilaa muille pelaajille erinomaisella sisäpelaamisellaan. Uskon, että Joshua on juuri se palanen mitä nuoreen joukkueeseen kaivataan.”

Kotiyleisön edessä Wilchcombe debytoi perjantaina 9.10. harjoituskauden viimeistelevässä harkkapelissä Torpan Pojat – ToPoa vastaan. Ottelu alkaa klo 19 – paikalle tulijoille jaetaan lipunmyynnin yhteydessä kertakäyttöiset kasvomaskit jos omaa ei ole mukana.

Welcome Joshua!