Ensimmäinen puolisko Raiders-historian ensimmäisellä Miesten Divisioona 1A kaudella on tullut päätökseen ja on joulutauon aika. Lähtöasetelma oli sarjanousijana alusta asti haastava, mutta tästä huolimatta sarjataulukko näyttää joukkueemme kannalta toisenlaiselta kuin halusimme. Pelin on parannuttava ja joulutauon aikana tulemme tekemään muutoksia joukkueemme sisällä.

Kevätkauteen lähdemme raikkaalla peli-ilmeellä – tavoitteenamme on nousta pikaisesti sarjataulukossa ylöspäin. Tasaisessa sarjassa kaikki on mahdollista, mutta ryhtiliikkeen on pelillisesti tapahduttava heti.

U19 jatkaa erinomaisia esityksiä

Syksyn ehdoton valopilkku on ollut Raiders U19 -joukkueen erinomainen alkukausi 19 vuotiaiden poikien valtakunnallisessa 1-divisioonassa. Tiimi on voittanut seitsemän pelaamastaan kahdeksasta ottelusta ja majailee kovatasoisessa sarjassa toisella sijalla. Joukkueen peliä pyörittävä, sarjan pistepörssin kutossijalla majaileva Ossi Eskola on loistavien otteidensa myötä saanut enemmän vastuuta myös edustusjoukkueemme riveissä.

Yksi Raiders Basketin tavoitteista on tarjota paikallisten seurojen junioripelaajille näytönpaikkoja miesten valtakunnallisella sarjatasolla ja pirteästi esiintyvät lupaukset saavat vastuuta edustusjoukkueen puolella myös kevätkaudella.

Yhteisiä elämyksiä luomassa

Urheilu on tutkitusti paras tapa rakentaa yhteisöllisyyttä. Tavoitteenamme on jatkossakin tarjota tunnelmallisia ja vauhdikkaita ottelutapahtumia, jotka ilahduttavat ja tempaavat mukaansa iästä ja taustasta riippumatta. Tämä ei onnistuisi ilman upeasti syyskauden vastoinkäymisistä huolimatta kannustavaa yleisöä, tärkeää työtä tekeviä talkoolaisia sekä toimintaamme merkittävällä tavalla tukevia yhteistyökumppaneitamme. Iso kiitos teille kaikille kuluneesta syyskaudesta ja erinomaista joulunaikaa koko Raiders-perheeltä.