Divisioona 1 A:n runkosarjaa on Raidersin osalta jäljellä kolme ottelua. Lähtökohta on mitä herkullisin: unelma pudotuspeleistä elää yhä, mutta sarjapaikkakaan ei ole vielä varma. Raiders valahti viime ottelukierroksella sarjataulukossa putoamisviivan alle sijalle 11, kun joukkueen kanssa tasapisteisiin noussut MuKi nappasi 10. sijan paremman korieron ansiosta.

Sunnuntaina Raidersilla on ohjelmassa kohtalonottelu numero yksi, kun joukkue suuntaa Turun Kupittaalle, jossa vastaan asettuu niin ikään pudotuspelipaikasta haaveileva Kristika Turku. Syyskaudella Kristika ryöväsi sarjapisteet Järvenpäästä selkein luvuin Joona Tuomalan häikäisevän heittopelin (37 pistettä, 3p 11/18) ja sentterimörkö Mikael Aallon (24 pistettä / 8 levypalloa / 5 syöttöä) väkivahvan suorittamisen ansiosta. Kotijoukkueen ykköstykki tuolloin oli kauden korkeimman pisteluvun sukittanut Justin Taylor (31 / 10).

Raiders matkustaa Kupittaalle kaksi tappiota niskassaan sarjan kärkipään joukkueita ONMKY:ä ja HBA-Märskyä vastaan. Joukkueen suorittaminen huippujengejä vastaan oli kuitenkin lupaavaa, joten vierasvoitto on varmasti Raidersilla kiikarissa. Isojen miesten taisto Julius Brooksin ja Aallon välillä näyttelee ottelussa taatusti isoa roolia. Mielenkiintoista on myös nähdä minkälaisen panoksen Reggie Dillard sekä pirteästi esiintynyt kotimainen kaarti otteluun tuo.

Voitolla Raidersin mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan elää, tappio sen sijaan murskaa jatkohaaveet jo ennen finaaliviikon kahta MuKi-ottelua, joista ei myöskään panosta puutu. Lauantain ottelu Pyrintö A – MuKi lisää myös mausteensa soppaan. Raidersin ja MuKi:n recordi on ennen viikonlopun otteluita 6–13, kun ottelun enemmän pelanneilla Pyrinnöllä ja Kristikalla vastaava saldo on 8–12.

Ottelu Kristikaa vastaan alkaa sunnuntaina klo 18.00.