Raiders Basketin historian ensimmäinen kausi 1 divisioona A:ssa päättyi, mutta hieman erilaisissa merkeissä kuin olimme ajatelleet. Ennenaikaisesti päättyneen kauden takia Koripalloliitto on päättänyt, että Raiders ja MuKi voivat molemmat hakea sarjapaikkaa myös tulevalle kaudelle. Tiukkoja vääntöjä on siis luvassa myös ensi kaudella!

Kausi oli tulosten valossa haastava, mutta antoi samalla paljon tärkeää oppia tulevaa kautta ajatellen. Tavoitteena on, että syyskausi 2020 startataan entistäkin vahvemmalla peli-ilmeellä. Tiedotamme tulevan joukkueen kokoamisprosessista pitkin kevättä.

Olemme nähneet kauden aikana paljon uusia kasvoja Liikuntahallin katsomoissa ja toimintaamme on lähtenyt mukaan myös liuta uusia yhteistyökumppaneita. Iso kiitos tuestanne! Loppukauden otteluissa kotihallimme oli paikoin aivan liekeissä ja tätä samaa tunnelmaa lähdetään luomaan myös tulevalla kaudella! On myös ollut ilahduttavaa spottailla Raiders-pipoja katukuvassa. Tämä tuki merkitsee meille paljon.

Kiitos pelaajille, valmennukselle ja toki myös vastustajille jännittävästä kaudesta 2019-2020. Huipennus jäi kaikilta meiltä kaikilta kokematta, mutta nyt on keskityttävä urheilun sijaan tärkeämpiin asioihin ja pidettävä huolta toisistamme. Lupaamme kuitenkin tarjota tämänkin kauden loppuhuipennuksen edestä jännittäviä hetkiä kaudella 2020-2021.

Erityiskiitokset lähtevät kaikille mukana oleville vapaaehtoisille, jotka ovat toiminnassamme muun muassa mahdollistamassa ottelutapahtumien järjestämistä. Ilman teitä tämä toiminta ei pyörisi.

Valmistautuminen tulevaan kauteen on alkanut, ja voitte olla varmoja, että siihen lähdetään entistäkin kovemmalla draivilla! Kausikortit ovat tulossa pian myyntiin ja kesälle saadaan myös uutta mielenkiintoista fanitavaraa tarjolle. Sillä välin, pitäkää huolta itsestänne ja pysykää terveinä.

Stay tuned!