Yhteistyössä on voimaa!

Joukko keski-uusimaalaisia koripallovalmentajia kokoontui saman katon alle perjantai-iltana kun Raiders Basket hostasi paikallisten koriskoutsien kauden kickoff-tapahtuman. Tavoitteena on lisätä yhteystyötä niin paikallisten valmentajien kuin seurojenkin kesken. Illan aikana käydyissä keskusteluissa painottui nimenomaan yhdessä tekeminen: osaamista ja resursseja olisi mahdollista jakaa vielä nykyistä paremmin.

 

Mini- ja mikrokoripallossa siirrytään uusiin sääntöihin

Illan avasi Susi All Stars toiminnassa ja uusia juniorikoripallon sääntöjä kehittämässä mukana ollut Tristan Fay, joka avasi molempia aiheita hyvän keskustelun säestämänä. Tavoitteena Koripalloliitolla on tuoda sääntömuutoksilla nuorempien harrastajien peliin lisää pallokosketuksia ja onnistumisia. Myös lajin vaikeusastetta on tarkoitus säätää niin, että haasteita lisätään pelaamiseen asteittain.

Tapahtumaan ilmoittautui yhteensä yli 30 valmentajaa. Tapahtuma järjestettiin Raiders yhteistyökumppani Sensei Creative Agencyn tiloissa Järvenpäässä.

Raiders pelaajat vetovastuussa Beat Basketin perjantaitreeneistä

Perjantai-illat ovat perinteisesti treeniaikaa. Jotta valmentajille mahdollistettiin osallistuminen illan tapahtumaan, hyppäsivät Raiders pelaajat Elmo Lehtonen, Otto Räisänen, Ossi Eskola, Oskari Niemi, Markus Niemi, Eepi Tuononen ja Teemu Kinnunen kolmen Beat Basket joukkueen treenivastuuseen.

Vierailevat valmentajat tuntuivat olevan yhtä innoissaan harjoituksista, kuin nuoret valmennettavat:

“Oli todella mukava nähdä, että tytöt nauttivat pelaamisesta ja yhdessäolosta. Myös taitotaso sekä halu harjoitella oli korkealla tasolla, toivottavasti tytöt jatkavat samalla tavalla, kuin nyt.” 07/08 syntyneiden tyttöjen harjoituksissa vetämässä ollut Eepi Tuononen kommentoi

Perjantaitreeneissä riitti vauhtia ja intoa! Kuvassa Beat Basket pojat 2010. Valmentajina olivat Elmo Lehtonen, Otto Räisänen ja Ossi Eskola.

Valmentajille suunnatut illat saavat jatkoa

Osana keski-uusimaalaisen koripallon kehittämistä järjestettävät valmentajaillat saavat jatkoa loppuvuodesta järjestettävän valmentajakoulutuksen merkeissä. Tapahtumia ideoiva taustaryhmä koostuu Raiders Basketin, Beat Basketin ja Kori-80 edustajista.

Isot kiitokset valmentajille, pelaajille, taustajoukoille ja tarjoilun tapahtumassa järjestäneelle Pitomerille! Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta koriskautta!