Raiders vahvistuu tulevalle kaudelle, kun hienon kevätkauden pelanneet Otso Laakkonen ja Tarmo Rista jatkavat joukkueessa.

Eurobasket.com -sivusto valitsi Laakkosen viime kaudella 1B-divisioonan parhaaksi sisäpelaajaksi. 26-vuotias, 200-senttinen Laakkonen teki viime keväänä 19 ottelussa keskimäärin 15,5 pistettä, 5,4 levypalloa ja 2,9 syöttöä ottelua kohden 29:40 minuutin peliajalla.

Järvenpääläisille aiemmilta kausilta tuttu 26-vuotias, 190-senttinen Rista pelasi viime keväänä Raidersin riveissä 1B-divisioonaa tehden 14 ottelussa keskimäärin 5,3 pistettä, 3,0 levypalloa ja 1,8 syöttöä ottelua kohden 15:12 minuutin peliajalla.

– Hienoa, että saadaan nuoren joukkueen tueksi myös muutama kokeneempi pelaaja. Otso tuo sisäpeliin tasapainoa ja tärkeää kokemusta, josta on aina hyötyä ottelun ratkaisuhetkillä.

– Tarmo taas on siitä harvinainen pelaaja, että hän pystyy käytännössä pelaamaan kaikilla pelipaikoilla. Hänet tullaan varmastikin näkemään kauden aikana monissa eri rooleissa, kommentoi joukkueen valmennuksesta vastaava Olli-Pekka Auvinen.