Matias Ojala tuo kokemusta Raiders-miehistöön

Raiders saa kovanluokan vahvistuksen, kun Matias Ojala 199 cm ja Raiders on tehnyt pelaajasopimuksen kaudesta 2022–23. Järvenpään koripalloseuran kasvatti on pelannut urallaan peräti 532 Korisliiga ottelua, 3 miesten maaottelua (Susijengi), maaotteluita yhteensä 52, FIBA Europe Cup 14 ottelua, VTB liigaa 18 ottelua.

Ojala pelasi viimeksi Järvenpäässä kaudella 2009–10, minkä jälkeen hänelle on kertynyt kokemusta Korisliigasta 14 vuotta eriseuroissa.

– On todella hieno palata takaisin ”kasvattajaseuraan”. haluan auttaa joukkuetta menestymään ja tuoda tarvittavaa kokemusta joukkueeseen. Sain sovitettua päivätyön ja koripallon hyvin yhteen ja pystyn panostamaan molempiin täysipainoisesti, kommentoi Ojala.

Raidersin päävalmentaja Besim Maxhuni on innoissaan uudesta sopimuksesta. Maxhunin tavoite on luotsaa Raiders Playoff peleihin ja kehittää nuoria pelaajia uralla eteenpäin. ”Järvenpää on hieno kaupunki ja toivonkin, että kaikki löytäisivät tiensä katsomoon ja antamaan tukensa kotijoukkueelle.”

Raidersilla on pelaajasopimukset kaudelle 2022-23 Matias Ojalan, Elmo Lehtosen, Ossi Eskolan, Otto Räisänen, Elmo Uiton, Teemu Kinnusen, Toni Soinisen, Semi Saaren, Mikael Parpalan, Valtteri Liukon, Santeri Liukon ja Jesper Laisaaren kanssa.

Raiders-joukkue julkistettiin perjantaina Ravintola Huilissa. Kuvissa Matias Ojala, päävalmentaja Besim Maxhuni, sekä Järvenpäähän uusina pelaajina tulleet Toni Soininen ja Elmo Uitto. Kotijoukkueen kuuluttajana toimii Jaakko ”Jasu” Laakso, joka juonti tilaisuuden perjantaina.