Raiders Basket on tehnyt sopimuksen Suomen U16 maajoukkueestakin tutun Mikael Parpalan kanssa. Kaksimetrinen Parpala siirtyy Raiders-paitaan Sykki Basketista, jossa hän pelasi kuluneella kaudella U17 ja U19 SM-sarjoja.

“Tavoitteena on pelata tulevalla kaudella mahdollisimman hyvin joukkueena ja voittaa samalla mahdollisimman monta peliä. Pyrin tuomaan joukkueeseen vahvaa pelaamista ja auttaa joukkuetta pelaamaan yhteen”, Parpala kommentoi tulevan kauden tavoitteita.

Kuluneeseen kauteen verrattuna hyvinkääläislähtöinen Parpala nimeää yhden selkeän kehitysalueen: monipuolisuus.

Kesällä 2019 U16 euroopanmestaruuskilpailuissa Podgoricassa Parpala esiintyi vahvasti keräten maajoukkuepaidassa keskimäärin 4,7 pistettä ja 8 levypalloa. Varsinkin Slovakiaa vastaan pelatussa ottelussa tilastot olivat komeaa katsottavaa: 11 pistettä ja 16 levypalloa.

Lupaava ydin Raiders U19 selkärankana

Parpala liittyy neljäntenä pelaajana Raidersin U19 tiimiin. Mukana jo entuudestaan on kova kolmikko: Ossi Eskola, Elmo Lehtonen ja Otto Räisänen. Näytönpaikkoja lahjakas nelikko tulee saamaan myös Miesten 1 Divisioona A:n puolella Raiders edustusjoukkuepaidassa.

“Saamme joukkueeseen lupaavan ja todella ahkeran joukkuepelaajan, joka on ollut ikäluokkansa levypallokuninkaita. Hienoa saada Mikael mukaan tiimiin”, kommentoivat Raiders-valmentajat Tomi Moberg, Jarkko Lanu ja Iiro Airaksinen.