Miesten 1A divisioonassa pelaava Raiders Basket on solminut sopimuksen laituri Mirko Laitisen kanssa. Sopimus kattaa kauden 2021-22. Laitinen pelasi viime kaudella Korisliigaa Uudenkaupungin Korihaiden paidassa.

192-senttinen ja 21-vuotias Laitinen on helsinkiläisen Wartti Basketin kasvatti. Laitinen on nuoresta iästään huolimatta pelannut Korisliigakauden lisäksi Miesten 1A divisioonaa HNMKY:n ja Porvoon Tarmon paidoissa sekä kaksi kautta Hyvinkään Pontevan mukana Miesten 1B divisioonaa. Raiders-paidan Laitinen pukee päälle innolla:

“Lähden tulevaan kauteen todella odottavaisin tunnelmin. Olen innoissani, että pääsen pelaamaan taas coach Besimin alaisuudessa. Raidersilla on hyvät fanit!” Laitinen toteaa.

Ensimmäisestä Korisliigakaudesta Laitiselle jäi positiivinen kuva.

“Liigakaudesta jäi ihan hyvät fiilikset. Pääsin näkemään mitä liiga vaatii, mitä pitää kehittää ja mitkä ovat vahvuuteni. Suurimpana erona 1 divisioonaan on fyysisyys, joka näkyy kaikessa tekemisessä: levypallopelaamisessa, ajoissa ja pelin nopeudessa. Tulevalla kaudella tavoitteena on pelata vahva ja ehjä kausi, voittaa mahdollisimman monta peliä ja lähteä playoffeihin kotiedun kanssa. Raidersiin pelaamiseen pyrin tuomaan etenkin fyysisyyttä ja kolkkivoimaa”

Tervetuloa Raidersiin Mirko!

Raiders julkistaa lisää pelaajasopimuksia lähiaikoina. Stay tuned!

Kuva: Eero Siivonen