Suomen Koripalloliitto on kutsunut Suomen 18- ja 16-vuotiaiden poikien maajoukkueet valmistavalle leirille kesän 2020 maaotteluita varten. Raidersin Ossi Eskola on valittu 21 pelaajasta koostuvaan 18 vuotiaiden maajoukkueleiritykseen. Leirille Eskola lähtee hyvillä ja rennoilla fiiliksillä.

”Kiva on päästä pelaamaan vanhempia ja kokeneempia pelaajia vastaan. Leiri on hyvä paikka oppia ja kehittyä lisää ja saada tuntumaa kovaan pelaamiseen. En ota liikaa stressiä, mutta täysillä mennään”, Eskola kommentoi. Leirin tavoitekin on lahjakkaalle Eskolalle selvä: taistella paikasta maajoukkueessa.

Tulevan kauden Raiders-joukkueessa lahjakasta Keravan Kori-80 kasvattia odottaa todennäköisesti yhä suurempi rooli. Uuden valmennusryhmän myötä myös kauteen valmistautuminen on treenikaudella hieman muuttunut.

”Joukkueen treenaamisessa on coach Mobergin johdolla keskitytty enemmän joukkuepelin hiomiseen. Tavoitteena on olla alusta asti valmiina”, Eskola kertoo kesäkauden kuvioista.

Maajoukkueleirin lisäksi tavoitteet ovat korkealla myös Raiders-paidassa. Joukkueessa vallitsee Eskolan mukaan odottavainen tunnelma.

”Fiilis on joukkueessa omasta mielestäni odottavainen ja positiivinen. Tavoitteet ovat korkealla. Kauden alkuun on kuitenkin vielä aikaa ja töitä on tehtävä – niin yksilöinä kuin joukkueena.

Leirit pidetään Kisakallion Susi Training Centerissä 27.-30.7.2020. Koko Raiders Basket-perhe onnittelee Ossia leirivalinnasta!