Raiders valmistautuu parhaillaan perjantain kotimatsiin alati vaarallista Pyrintö Akatemiaa vastaan. Historiansa parasta alkukautta pelaavan Raidersin yksi monista onnistujista on ollut kovaa läpimurtoa miesten 1 divisioonassa tekevä laituri Otto Räisänen. Joukkueen tarkimpiin 3 pisteen heittäjiin yhdessä Jimi Viidan kanssa kuuluva Kori-80 kasvatti kertoo, että hyvä startti kauteen on tullut systemaattisella työnteolla:

“Meillä on ollu joukkueessa hyvä energia ja tekeminen koko syksyn ajan, joka on suoraan näkynyt myös peleissä. Joukkueena ollaan päästy peli peliltä sitä kohti, millasta koripalloa me halutaan pelata. Pelaaminen tuntuu tällä hetkellä tosi hyvältä. Tällä kaudella meillä on ollu hyvä energia ja selkeä yhtenäinen paletti, jota toteuttaa.”

Perjantain ottelusta on syytä odottaa jälleen mielenkiintoista, kahden hyvin erilaisen pelityylin kohtaamista. Lisämielenkiintoa otteluun tuo Korisliigan maajoukkuetauko: Pyrintö Akatemian kokoonpanosta saattaa löytyä paikka useammallekin Korisliiga-statuksen pelaajalle. Tämän lisäksi joukkueet ovat toisilleen hyvin tuttuja U19 SM-sarjasta, jossa Pyrintö vei edellisessä kohtaamisessa pidemmän korren.

“Katseet on käännetty Pyrintö peliin ja tiedetään, että sieltä tulee vastaan taktisesti vähän erilainen joukkue. Ollaan käyty läpi asioita, joita halutaan toteuttaa perjantaina pelissä. Kyllä peli ratkeaa siihen, että pystytään pelaamaan kovalla intensiteetillä 40 minuuttia ja toteuttamaan kentällä niitä asioita, joita nimenomaan me halutaan” Räisänen kommentoi.

Raiders fanilauman upea kannustus on tuntunut vahvasti kentällä asti. Perjantaina Liikuntahallille matkaaville kannustajille Räisäsellä on selkeä sanoma:

“Toivotaan, että nähdään mahdollisimman paljon sarjan parhaita faneja pelissä kannustamassa. Tällä kaudella kotipeleissä on ollut älytön tunnelma!”

Pallo on ilmassa Järvenpään Liikuntahallilla perjantaina 26.11. klo 19. Pelipäivään valmistautumiseen Räisäsellä on täsmävinkki:

“Pop Smoke antaa fiilistä ja energiaa pelipäivänä🔥”

Kuva: Veikko Soittu