Raiders Basketia kaudella 2012-22 valmentanut Besim Maxhuni jatkaa joukkueen päävalmentajana myös tulevalla kaudella. Miesten I divisioona A:ssa joukkue on matkalla kohti seuran parasta runkosarjasijoitusta.

– Jatkosopimusta ei tarvinnut miettiä pitkään. Raiders on erittäin hyvä organisaatio ja meillä on koossa erittäin hyvä joukkue. Olen alusta asti ollut iloinen ja ylpeä Raidersin coachaamisesta, Maxhuni kommentoi jatkosopimusta seuran tiedotteessa.

Nuoren Raiders -joukkueen tekemiseen valmentaja Maxhuni on ollut tyytyväinen. Etenkin pelaajien asenne saa Maxhunilta kiitosta.

– Joukkue on valmis harjoittelemaan ja pelaamaan kovaa joka päivä. Pelaajat haluavat kehittyä ja oppia joka päivä uutta. Odotan, että pelaajilla pysyy sama halu tehdä töitä myös jatkossa.

Kotietua kevään jatkopeleissä jahtaavalle Raidersille kuuluu kevään kynnyksellä hyvää.

– Meillä on ollut loukkaantumis- ja sairastumisongelmia, mutta olemme treenanneet hyvin. Joukkue on valmis taistelemaan, pelaamaan kovia pelejä ja hakemaan voittoa jokaisesta ottelusta. Olen ylpeä siitä, ettemme kunnioita ketään. Voitot ja tappiot ovat molemmat osa tätä lajia: tappioista opimme ja seuraavassa pelissä pelaamme vielä kovempaa.

Upeasti läpi kauden kannustaneet Raiders fanit saavat kiitosta pelaajien lisäksi myös Maxhunilta.

– Iso kiitos kaikille faneille, jotka ovat aina paikalla antamassa meille lisää energiaa. Mahtava nähdä kun sali on täynnä! 6. pelaaja tarkoittaa sekä minulle että pelaajille valtavan paljon. Emme ole missään nähneet tällaisia faneja kuin Järvenpäässä. Te olette meille erittäin tärkeitä!

Kuva: Veikko Soittu