Nyt ollaan tosissaan playoff-jahdissa! 100 % voittoprosentilla 2020 – luvulla pelaava Raiders saa kovan vieraan pääraiteen toisesta päädystä kun vastaan asettuu sarjakakkonen HNMKY.

Asetelma on kutkuttavan jännittävä: Raiders metsästää täysillä nousua sarjataulukoissa – HNMKY puolestaan on sarjakakkosena tasapisteissä niin Korikouvojen kuin Bisonsin kanssa. Tasaisessa sarjassa kaikki on mahdollista ja tälle perjantaille on luvassa kiihkeä taistelu tärkeistä pisteistä. Ei huono tapa nauttia perjantai-illasta!

Järvenpään Liikuntahallin parketilla huomio kiinnittyy HNMKY:n parhaan pistemiehen, JKS-ikoni Arsene Towan, edesottamuksiin. 38 vuotias kokenut pelimies on tunnettu väkevästä pelityylistään ja tällä kaudella Towa on ollut hyvän pistesaldonsa lisäksi sarjan parhaita levypallokaappareita.

Raiders kokoonpanoa liidaava kapteeni Justin Taylor on ollut liekeissä koko kauden eikä tahti tunnu hiipuvan. Kovaa peliä odotetaan myös sentteri Julius Brooksilta, joka on nostanut Raidersin pelin tasoa vakuuttavalla varmuudellaan.

Let’s GO! Otteluisäntänä OP Uusimaa.

Perjantai-trillerin kunniaksi luvassa on ottelun ohella kauden kolmas VIP Party – tapahtuma. Ilta läväytetään käyntiin VIP-lipun ostaneille otteluetkojen merkeissä klo 17:00 yhteistyökumppanimme Sensein tiloissa Järvenpään keskustassa. Raidersin edustaja käy läpi illan ottelun asetelmia ja saamme varmasti myös kuulla joukkueen tunnelmia ja asetelmia uusien jenkkivahvistusten osalta. Tilaisuudessa on lämmin ruokatarjoilu, virvokkeita koko illaksi (olut, siideri, lonkero, limut) ja käsinkosketeltava määrä hyvää fiilistä.

Sensein tiloista klo 18:00 lähtee kuljetus liikuntahallille, jossa odottaa talon parhaat keskikatsomon paikat. Väliajalla virvoketarjoilu liikuntahallin kabinetissa. Ottelun jälkeen on tiedossa korisväen afterpartyt, joissa käydään läpi ottelua ja saamme kuulla paikan päällä itse pelaajistolta joukkueen ajatuksia sekä tunnelmia.

Huom! Vip-tapahtuma on K-18

Liput:

10 € aikuiset
5 € opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, lapset
20 € perhelippu (2 aikuista ja lapset)
50 € VIP-lippu (40 € kausikortin omistajille), sisältäen otteluetkot Sensein tiloissa Järvenpään keskustassa ruoka ja juomatarjoiluineen, kuljetus Liikuntahallille, nimetyt keskikatsomopaikat, halftime tarjoilut kabinetissa sekä pääsyn jatkobileisiin