Playoff-juna tuli ja meni, kun kotijoukkue Kristika Turku vei Kupittaan palloiluhallilla pelatussa ottelussa pisteet lukemin 89 – 71 (24 : 18, 29 : 9, 15 : 28, 21 : 16). Kristikan voitto tarkoitti loppua Raidersin playoff-haaveille – kauden lopetuksesta ei kuitenkaan jännitystä tule puuttumaan.

Kristikan tähtipelaajat Mikael Aalto ja Joona Tuomala olivat toistamiseen tällä kaudella liian kova vastus: Aalto pisti taululle rajut lukemat 26 pisteellä ja 16 levypallolla, Tuomala oli erinomaisella heittopäällä pistäen pussiin 24 pistettä. Turkulaisten heittopeli oli läpi ottelun varmempaa ja heittoprosentit olivatkin Raidersia paremmat niin vapareissa, kakkosissa kuin kolmosissakin.

Raidersin tappiosta voi osittain syyttää heikkoa toista neljännestä (29 : 9), josta ei ehditty enää rinnalle. Joukkueen kapteeni Justin Taylor pussitti 22 pistettä ja nappasi 12 levyä Brooksin (19 pistettä, 10 levypalloa) ja Dillardin (17 pistettä, 9 levypalloa) säestäessä. Onnistumiset jäivät kuitenkin liian kapeiksi, sillä jenkkikolmikon lisäksi vain Eemeli Lampén (11 pistettä) kykeni useampiin onnistumisiin.

Nyt taistellaan sarjapaikasta! Torstain ja sunnuntain ottelut MuKia vastaan määrittelevät säilytäänkö sarjassa vai haetaanko ensi kaudella vauhtia Divisioona B:n kautta. Sarjapaikkaan vaaditaan voitto molemmista otteluista. Leuat pystyyn ja taistelemaan!