Raiders suuntaa kohti koripallokautta 2020-21 uudella valmennuskokoonpanolla. Viime kaudella edustusjoukkueen valmennustiimiin kuulunut Tomi Moberg ottaa päävalmentajavastuun miesten joukkueesta. Mobergin ohella valmennustiimiin kuuluu viime kauden tapaan Jarkko Lanu sekä uusina jäseninä Iiro Airaksinen ja Juho Niemelä.

53-vuotias Moberg on pitkän linjan koripallotekijä, jolla on kokemusta niin juniori- kun aikuissarjoista. Raidersiin hän siirtyi Hyvinkääläisjoukkue HyPo:sta ja meriittilistalta löytyy myös pari kautta 90-luvun mestaruussarjajoukkue Panttereista.

Airaksinen ja Niemelä tunnetaan Keski-Uudellamaalla hyvin: kaksikko luotsasi viime kaudella Keravan Kori-80:n U17-poikia upealla menestyksellä. Keravalaisjoukkue johti U17-poikien SM-sarjaa, ennen kuin koronaviruspandemia päätti koripallokauden ennenaikaisesti.

– Iiro ja Juho ovat tehneet äärimmäisen hyvää työtä alueen junioreiden kanssa, sanoo Lanu.

Jatkuva laadukas juniorityö onkin korkealla uuden valmennusportaan prioriteettilistalla. Se näkyy myös tulevan kauden joukkueissa, kun Raidersin väreissä pelaa kaksi juniori-ikäluokkaa: U17- ja U19-pojat. Tämä takaa myös jatkuvan laadukkaan juniorityön Raidersissa. Joukkueiden valmennustiimiä täydennetään kevään aikana.

– Me tuomme lisää junioreita mukaan projektiin. Tällä tavalla haluamme luoda jatkuvuutta toimintaamme. Minimitavoitteemme on pysyä divisioona 1A:ssa. Haluamme pelata aggressiivista, viihdyttävää ja aktiivista koripalloa, Moberg sanoo.

Tällä hetkellä Raidersin pelaajisto valmistautuu tulevaan kauteen omatoimisella fysiikkaharjoitusjaksolla. Valmennustiimi sen sijaan jatkaa joukkueen rakentamista.