Vuoden 2020 viimeiseen otteluun lähdetään muuttuneella valmennustiimillä, kun seuran ja päävalmentajana keväästä toimineen Tomi Mobergin tiet eroavat. Syynä yhteistyön päättymiselle ovat näkemyserot seuran valmennukseen liittyen. Muutos ei liity syyskauden tuloksiin – Raiders edustusjoukkue on napannut syyskauden kuudesta ottelusta kolme voittoa ja majailee ennen 17.12. pelattavaa HBA ottelua viidennellä sijalla.

Valmennustiimin kokoonpanossa jatkavat edelleen Jarkko Lanu, Iiro Airaksinen, Juho Niemelä ja Petri Peitsoma. Vastuuta valmennustiimin kesken tullaan jakamaan entistä enemmän. Myös U17 tiimissä valmentaneet Kelly Neuwerth ja edustusjoukkueen riveissäkin pelaava Jesper Laisaari jatkavat seuran valmentajina.

Raiders haluaa kiittää Tomi Mobergia seuran eteen tehdystä työstä. Toivomuksena on käydä neuvotteluja mahdollisesta roolista seuran toiminnassa alkuvuoden ja kevään aikana.

U19 ja U17 pelit ovat COVID-19 pandemian takia tauolla, mutta edustusjoukkue palaa parketille vielä kerran ennen joulutaukoa. Torstaina 17.12. vastassa on viime kaudella sarjaa dominoinut HBA. Ottelu pelataan Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa tyhjille katsomoille, mutta ottelu on tuttuun tapaan katsottavissa suorana lähetyksenä Ruutu+ palvelun kautta. Lisäksi HBA – Raiders ottelu näytetään myös VeikkausTV:n kautta.