Raiders on tehnyt rinnakkaislisenssisopimukset Veeti Helakorven (208 cm / 21 v.) ja Teemu Kristerin (197 cm / 21 v.) kanssa. Molemmat saapuvat Järvenpään kokoonpanoon Kouvoista, Kouvolasta.

Veeti Helakorpi on pelannut korisliigassa kaksi kautta ja miesten 1A divisioonassa 3 kautta sekä yhden kauden miesten 1B divisioonassa. Veeti tulee olemaan sarjan pisimpiä pelaajia (208 cm) ja tuo tarvittavaa voimaa Raidersin korinalustaistoihin.

Kristerillä on puolestaan kokemusta Korisliigasta kolmelta kaudelta, sekä miesten 1A divisioonasta viideltä kaudelta. Meriiteistä löytyy myös 20-vuotiaiden maaotteluita 12. Miesten 1A divisioonassa piste-ennätys löytyy keväältä 2023 ja juuri Raidersia vastaan 40 pistettä. 😊

Raiders purki marraskuun lopulla pelaajasopimuksen Gregory Heckstalin kanssa ja on etsinyt sille korvaajaa. Kun Veetin, Teemun ja Kouvojen kanssa päästiin yhteisesti sopimukseen, niin Raiders ei etsi enää uusia vahvistuksia joukkueeseen.

Raidersin kausi jatkuu sunnuntaina 7.1. klo 17.00 Järvenpään liikuntahallissa, kun Järvenpäähän matkustaa Oulu Basketball

Kiitos yhteistyökumppanillemme Hotelli Sointu Järvenpää, joka majoitti pelaajat tutustumisreissulla Järvenpäässä!