Raiders-perhe kasvaa jälleen, kun Järvenpään Remax lähtee mukaan Raidersin merkittävänä sponsorina tulevalle kaudella. Remaxin yrittäjä Nina Schönberg haluaa yhdessä tiiminsä kanssa pitää seudun elinvoimaisena ja mielenkiintoisena.

Järvenpään Remax on lähtenyt innolla tukemaan keskiuusimaalaista koripalloa kaudelle 2020-2021. Uusi Raiders-kausi alkaa jo häämöttämään horisontissa, kun ensimmäinen aloituspallo on tarkoitus heittää yläilmoihin 16.10. Tapiolan Honkaa vastaan – tätä on myös Remaxilla odotettu.

  • Raidersin porukasta tulee todella positiivinen fiilis ja odotammekin innolla, että pääsemme seuraamaan selvästikin korkeita tavoitteita asettanutta ja rautaisella asenteella varustettuja pelaajia tulevan kauden peleissä, Schönberg tiivistää.

Remaxin tiimi kokee, että urheilun ja tapahtumien tukeminen alueella on tärkeää. Järvenpään myyntivaltteja asunnonvälityksessä on kulttuuri- ja tapahtumakaupungin status – jotta tämä toteutuu tulevaisuudessakin, tarvitaan yhteisöä tukevaa toimintaa. Remaxilla on melko luonnollinen yhteys keskiuusimaalaiseen urheiluun myös tiimiläisten lasten harrastusten kautta: yrityksessä halutaan tarjota hyvät puitteet myös työntekijöiden jälkikasvulle liikkua ja kehittyä.

  • Olemme vuosien varrella ryhtyneet monenkin paikallisen urheiluseuran sponsoriksi, koska haluamme olla mukana tukemassa varsinkin Järvenpään lasten ja nuorten liikuntaa. Usealla meidän välittäjistä on lapsia ja lapsenlapsia, jotka temmeltävät Keski-Uudenmaan kentillä ja halleissa. Kentän laidalla kannustaa vanhempien lisäksi usein myös kollegoja. Sponssaamme samasta syystä myös useita ihan pienten joukkueita. Tällä viikolla meidät tapaa Tahkon leidien pelikentän laidalla ja yhtäkään Blackbirdsien sählymatsia tai KiPen pesismatsia emme jätä välistä!, Schönberg avaa Remax Järvenpään urheilutaustaa.

Koripallo ja kiinteistönvälitys ovat toki omanlaisia taiteenlajejaan, mutta molemmista löytyy myös yhteisiä nimittäjiä. Schönbergin mukaan kiinteistönvälitys kuten koripallokin, on tiimipeliä, jossa yhteistyö, joukkuehenki ja asenne tuottavat tulosta.

Haluaisitko vielä muutamalla sanalla kiteyttää fiiliksiä sponsoriksi lähdöstä, Nina Schönberg?

  • Järvenpää on elinvoimainen ja muuttovoittoinen kaupunki, jota kehumme usein asiakkaille myös ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksiensa vuoksi. Haluamme tehdä osamme sen eteen, että kotikaupunkimme urheilijat saavat ansaitsemansa tuen ja puitteet.

Remaxin mukaan lähti myös Raiders Klubikortteja, eli Remax-tiimiä voi tulla moikkaamaan kauden klubitapahtumissa.

Suuret kiitokset Remaxille tuesta!