Welcome home Semi! ❤

Semi Saari siirtyy vahvistamaan Raidersia loppukaudeksi! Laadukkaana 3p heittäjänä tunnettu paluumuuttaja on Raidersista lähtönsä jälkeen pelannut Korisliigassa Katajan riveissä ja tällä kaudella rakkaan Divisioona A vastustaja JBA:n paidassa.

– On hienoa saada Semin kaltainen tuttu pelaaja joukkueeseen mukaan. Hitsautuminen ryhmään tapahtuu varmasti nopeasti. Tavoitteenamme on päästä keväällä niin U19 SM playoffeihin kuin miesten 1 divisioonan jatkopeleihin. Semi tuo niin ratkaisuvoimaa kuin laajuuttakin kovaan otteluruuhkaan, Raiders valmentaja Jarkko Lanu kommentoi.

Semi hyppää Raidersin riveihin innokkaana.

– Kun on Järvenpäässä syntynyt niin ”kotiin” on aina kiva palata! Tavoitteenani on päästä nopeasti joukkueeseen sisään ja joukkuetta omalla panoksellani niin hyvin kuin mahdollista, Saari kertoo.

Joukkueessa on Saarelle tuttuja myös edellisten Raidersissa pelattujen kausien takaa. Päävalmentaja Maxhuni valmensi HyPossa Saaren ottaessa ensi askeleita Miesten 1 divisioonassa vuosien 2015 ja 2017 aikana.

Raiders yleisön eteen Saarella on kova hinku.

– Toivotaan, että pääsemme näkemään pian Liikkahallilla! Stay safe!

Siirto Raidersiin tapahtuu hyvässä yhteisymmärryksessä seurojen kesken.

– Jokaiselle pelaajalle tulee löytää sopivasti peliaikaa. Meillä Semin rooli on ollut liian pieni suhteessa miehen taitoihin johtuen kovasta kilpailusta joukkueen sisällä, myöskään JyWen (1B-divisioona) ottelutauko ei ole helpottanut asiaa kun minuutteja on jakamassa entistäkin useampi pelaaja. Hienoa, että löysimme Raidersin kanssa yhteisen sävelen ja toivottavasti heiltä löytyy isompaa roolia. Toivotamme Semille kaikkea hyvää kevääseen, toteaa JBA päävalmentaja Mikko Tupamäki.

Raiders edarin pelit jatkuvat sunnuntaina Äänekosken Huimaa vastaan. Matsi tulee suorana lähetyksenä Ruutu+ palvelun kautta 17:00 alkaen. Viimeiset kaksi trilleriä ovat viimeistään osoittaneet sen, että Ruudun äärellä kannattaa pysyä loppuun asti!