Torstain kotiottelun vastustaja ei voisi olla kovempi, kun Järvenpään Liikuntahallin parketille astelee sarjakärki HBA-Märsky. Mäkelänrinteen urheilulukion nuoret miehet ovat voittaneet kauden kaikki 19 otteluaan keskimäärin yli 15 pisteen erolla.

HBA:n ehdoton ase on joukkueen tasaisuus. Nuorisomaajoukkuepelaajia vilisevällä ryhmällä ei ole heikkoa lenkkiä – eikä yhtä tai kahta selkeää supertähteä. Pisteykkönen Teemu Suokas heittää 12,0 pistettä per ottelu ja peräti kymmenellä muulla pelaajalla on yli 7,2:n pistekeskiarvo. Peliaika jakautuu tasaisesti koko kokoonpanolle, mahdollistaen aggressiivisen ja aktiivisen pelityylin ottelun läpi.

Merkillepantavaa on myös tähtisikermän fyysinen koko. HBA:sta löytyy neljä yli kaksimetristä pelaajaa ja joukkueen lyhyinkin mies on 192 senttimetriä pitkä. Helsinkiläisporukasta löytyy myös kotiyleisölle tuttuja miehiä: JKS-kasvatti Roni Vuori sekä JKS:ssä syksyllä 2017 vain 15-vuotiaana divaridebyyttinsä tehnyt Aarni Korkiatupa.

Raidersin leirissä lähdetään haastamaan sarjakärkeä kutkuttavasta lähtökohdasta. Pudotuspelihaaveet elävät vielä, sillä kahdeksanteen sijaan ja Kristika Turkuun ero on 4 pistettä. Samalla karsijan paikalla lymyilevä MuKi on vain yhden voiton päässä Raidersista. Mausteen soppaan lisää se, että Raidersin runkosarjan kolmen viimeisen ottelun vastustajat ovat juuri Kristika sekä MuKi kahdesti.

Tervetuloa messiin! Ottelu alkaa Järvenpään Liikuntahallilla 18:30.

10 € aikuiset
5 € opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, lapset
20 € perhelippu (2 aikuista ja lapset)