Kahden voiton jälkeen oli Raidersin vuoro maistaa tappiota. Tapiolan Honka vei kotiyleisönsä edessä ottelun lopulta selvin numeroin hurjavireisen Travis McConicon osoittaessa miksi hän on tällä hetkellä sarjan kuumin pelaaja. Peräti 39 pistettä, 11 levypalloa, 6 syöttöä, 6 riistoa lähes täysillä peliminuuteilla nakuttanut McConico oli paikoin täysin pitelemätön ja on tuonut Hongan nuoreen joukkueeseen sen kovasti kaipaamaa X-factoria.

Startti oli Raidersin huonoin pitkään aikaan: Seitsemännellä peliminuutilla Honka johti 25 – 8 ja vaikka Raiders kampesikin kolmannen jakson alussa tilapäiseen johtoasemaan, oli Honka ottelussa mukana suurempi vaihde silmässä. Loppulukemat olivat kotijoukkueelle selvät 89 – 67 Raidersin loppukirin hyytyessä heikkoon heittopeliin ja Hongan hyvin onnistuneeseen joukkuepuolustukseen.

Kolmannen peräkkäisen voiton myötä niin Honka kuin tähtipelaaja McConico siirtyivät sarjassa piikkipaikalle. Hongan lisäksi puhtaalla kolmen voiton rekordilla jatkavat enää sarjan ehdottomat ennakkosuosikit ToPo ja Kristika Turku. Raiders valahti sarjan vitospaikalle – edessään yhden ottelun enemmän pelannut seuraava kotipelivastus Äänekosken Huima.

Huimaa kaadetaan kotiyleisön edessä perjantaina 29.10. Tervetuloa messiin!