Korikouvot kaatui kotiavauksessa 91 : 84 – kausi käyntiin kahdella voitolla!

Raiders Basket nappasi toisen perättäisen voittonsa 1 Divisioona A:ssa perjantai-illan trillerissä Korikouvoja vastaan. Jaksokohtaiset lukemat (29 : 13, 11 : 23, 22 : 22, 29 : 26) kertovat kaiken ottelun vauhdikkaasta luonteesta. Parhaimmillaan Raiders repi ottelun avausjaksolla peräti 22 pisteen johdon, mutta Korikouvot vastasi toisella neljänneksellä vahvasti ja kävi ottelun toisella puoliskolla hetkellisesti johtoasemassa. Heikko toinen neljännes ja reippaan johtoaseman menettäminen ei kuitenkaan lannistanut kotijoukkuetta: Korikouvot kävi kahden pisteen johdossa mutta ei kyennyt lopulta vastaamaan sisuuntuneen Raiders lauman otteisiin.

Joukkue kaatoi Tapiolan Hongan kauden avausottelussa 86 – 95 ja jatkaa yhdessä Bisonsin, Turun Kristikan ja tulevana lauantaina Järvenpäähän vieraaksi saapuvan Pyrintö Akatemian kanssa puhtaalla pelillä kohti seuraavaa sarjakierrosta.

Paluun Raidersiin tehnyt Jordan Jacks on aloittanut kauden vakuuttavasti. Korikouvoja vastaan Jacks keräsi 20 pistettä, 17 levypalloa. 6 syöttöä ja 5 riistoa.

Wilchcombe kentän kingi – onnistumisia saatu laajalla rintamalla
Kesken preseasonia Raidersiin hankittu sentteri Joshua Wilchcombe on heti kauden alkaessa osoittanut arvonsa joukkueelle. Korikouvoja vastaan kovassa heittovireessä ollut Wilchcombe upotti 36 pistettä, nappasi 10 levypalloa ja jakeli 5 koriin johtanutta syöttöä. Kahden ottelun jälkeen viime kauden parhaaksi sentteriksi valittu pelaaja on pistekeskiarvollaan sarjan kolmantena.

Siinä missä joukkueen yhdysvaltalaisvahvistukset ovat vakuuttaneet, on onnistumisia saatu myös joukkueen nuorelta suomalaisrungolta. Elias Lahdensuu on koko joukkueen +/- tilaston kärjessä komealla +27 lukemallaan. Korikouvoja vastaan Lahdensuu palkittiin Raiders yhteistyökumppani Marielinan Taistelija-palkinnolla. Nuoret takamiehet Ossi Eskola ja Teemu Kinnunen ovat aloittaneet kautensa pirteästi ja tahti todennäköisesti vain kovenee kauden edetessä. Jobinpostiakin on saatu Eepi Tuonosen loukkaannuttua avausottelussa: lahjakas Tuononen on todennäköisesti sivussa useita viikkoja.

Marielinan Taistelija-palkinnolla Korikouvoja vastaan palkittu Elias Lahdensuu siirtyi Raidersiin Korisliigajoukkue Uudenkaupungin Korihaista. Rekolan Urheilijoiden kasvatti johtaa joukkueen +/- tilastoa.

Lauantaina vastaan asettuu Pyrintö Akatemia: kumman voittoputki saa jatkoa?
Kauden toinen kotiottelu koittaa jo tulevana lauantaina 31.10. kun Raidersin tavoin kahdella voitolla kauden aloittanut Pyrintö Akatemia hakee revanssia viime kauden kahdelle Raiders tappiolle. Lahjakkaan tamperelaisjoukkueen riveistä löytyy perinteikkään Korisliigaseura Tampereen Pyrinnön lahjakkaimpia junioreita ja tilastokärki Tomas Pihlajamäen (24,5 pistettä, 9,5 levypalloa per ottelu) johdolla tulee varmasti tarjoamaan tiukan vastuksen lauantain ottelussa.

Kauden kotiavauksessa palkittiin myös vuoden Beatilainen! Yhteistyökumppaniseura Beat Basket palkitsi Raidersin U17 ja U19 joukkueistakin tutun Olli Myllymäen Vuoden 2020 Beat Basketlaisena. Onnea Olli!